Fatmagul12 9400 gr 78 cm kız bebek😍gün içinde kahvaltıdan sonra büyük sorular kitabının 2sinide elden geçiririz🥰 kitaptaki çoğu şeyi öğrendi ama soru cevap şeklinde değil abi, abla, top, kaydırak, avakado, inek, at nerede gibi parmağı ile gösterir. Hayvanları gösterirken takiltlerinide yapr inekkk ne der?? möööö cevabı kurt nasıl ulurr ??aaau gibi. Ahşap balık tutma oyununu çok sever balıkları geri yerine yerleştirir. Puzzle ı var anneli yavrulu hayvanlar ben birleştiririm o yavruları yerine koyar. Sonra uyuyor kalkınca parka gideriz, prkı çok seviyor kaymayı sallanmayı 🙃markete gideriz dolaşırız🥰 dışarda kedi köpek görünce miyavvv hav hav der çağırır. Top oynamayı çok sever. Babası işten gelince yemek yeriz sonra yakalamaç saklambaç oynarlar ve yatışşş🙃 gün içinde Bol Bol konuşurum. Adın ne derim söyler kaç yaşındasın derim söyler şimdi kilon kaçı çalışıyoruz😂 temizlikte yardım eder ıslak mendilinden veririm oda benimle siler. Süpürge yaparken o paspas yapar😂 Balkonda vakit geçirmeyide çok seviyor.☺️
Ağız, göz, kulak, dil, saç, eller, ayakklar ve göbüş gösterir sorunca😂
Acıktığında mama der göbüşüne vurur😂
Ekran 0 radyomuz var ona bluetooth bağlıyorum ordan da çocuk şarkıları dinliyor. 40a yakın kelime biliyor🌸