Safiee Skas karar verdiniz mi bnde bugün isbire baktım bu 2 yatağı önerdi yaysiz sünger yatakmis . Ka yer gezdik karar veremedim kimisi paket yay iyi diyor kimisi bonel yay onerdi isbire en son gittik orada yaysiz sünger önerdi sastik kaldik
2koalalihayat Skas biz doktorlara danıştık kesinlikle yaysız olmalıymış o sebeple 15 cm yüksekliği olan vardı adını hatırlamıyorum onu aldık çok da rahat çok memnun kaldık biz de yatıyoruz bazen bebişlerle çünkü🥰
brcbykl Safiee kesinlikle yaysiz alin , bizde yatas in en ust kalitede ama yayli olan yatagi var yemin ederim 3 yilda yatak coktu bel agrisindan uyanamiyoruz resmen 😔 yayli yatak pismanliktir , ne marka olursa olsun ama yaysiz yatak alin kesinlikle
Safiee Skas kardelene daha yumuşak demişti bize mina orta sertmis bn alsam mına alacağım sadece yatak 5000 dedi bize
Safiee Skas yok mina almadım idaş da adam minanin eksi yönlerini söyledi kandik Adama 5600 e paket yaylı aldik
Safiee Skas daha 3 gündur yatıyor oğlum yatağında bende uyuturken yanında yatıyorum bana iyi gibi geldi tabi sizde gidip bı yerinde bakın daha iyi ikna olursunuz sertliği orta sert sertlik derecesi 6 mis . Paket yayli . 5600 tl
Safiee brcbykl idastan almıştım yatasta 3 binken ben 5600 e aldım 1 ay olmadı daha yatak da bazı yerlerde çökme hissediyorum ☹️ daha 1 sene olmadi
Safiee brcbykl bir de oğlum sürekli de yatmıyor yeni alıştığı için gece 1 2 saat sonra geri yanıma geliyor yatak da çok da yayılmadi