Ygzbebis Kızlar yürüteç önerisi alabilir miyim 750tl yi geçmeyen bir şwy olursa sevinirim internetten yorumkara bakıyorum hep olumsuz bulamadım alacak yürüteç
Iremylcnkya07 Ygzbebis yürüteç yerine ilk adım arabası alın bence yürüteç çokta güzel sağlıklı değil bizede de görümcemde var diye günde 15 dk olmak üzere kullandık ama 1.5 ay falan
Yagmurtanesi Ygzbebis Prego aldık biz cok ta memnundum kızım yurumeye basladi cok sukur skntimiz olmadi kademeleri de ideal bence isteyenler icin sallanmaya da cevirilebilir suan fiyatini bilmiyorum ama memnunduk
Sila2611 Ygzbebis aslında önerilmiyor diye bir şey yok göreceli böyle şeyler benim doktorum gayet 6 ay itibari ile öneriyor hiç bir problem olmaz diyor baya araştırdım bu yürüteç mevzusunu en iyisi prego bende daha yeni e bebekten aldım 900 tl bilginiz olsun
Ygzbebis rabiasonmez biliyorum fakat 1aydır kullanıyoruz çok hoşuna gitti oyalanıyor hep peşimden geliyor beni göremeyince ağlıyor çünkü sürwkli ilgi istiyor bütün işlerim kalıyor böyle hep yanımda olunca beni izliyor mecburen
Ygzbebis Iremylcnkya07 biliyorum da böyle oyalanabiliyor beni hep görmek istediğinden yürüteçleyken hep yanımda işlerimi yaparken beni izleyebiliyor bende ne kadar kullanmak istemesemde mecburi birazda