ceylan34 Gerçek olsa bile haram para o böyle bı krizde kimse kimseye basit bı yorum için 80 bin vermez, mantıklı düşünmek lazım
aptall deli_bir_hatun cnm zaten dolandırıcı oldukları belli bende netflix kullanmıyorum ama yorum yapılmıyor ki nasıl oluyor o iş anlamadım başka bi uygulama indirmek lazım ordan heralde yorum atılıyor arkadaşınıza söyleyin vazgeçsin bu işten üzülmeden
deli_bir_hatun aptall ne dediysem kafası yine orda demekki insan bağımlı oluyor bu arada fragmana yorum yapıyorlar
aptall deli_bir_hatun biliyorum bağımlı oluyorlar kuzenlerim de buna benzer bişeye yorum yapıp para kazanılırlardı biri ev aldı biri araba aldı hatta paranın yarısını fakire dağıtan kuzenim vardı 😂tabi onlar dolandırırmadan çektiler parayı yediler sonra da uygulama kapandı
aptall deli_bir_hatun aynısı değil sizinki netflix kuzenlerimin oynadığı elektronik aletlere kremlere falan yorum yapılıyordu ki zaten 2 sen önce kapandı uygulama
deli_bir_hatun kirikkalp buradaki yorumları ekran resmi alıp attım artık son karar onun kolay mı öyle bir tık la okadar para kazanmak.
Rez deli_bir_hatun bir iki kazandırıp sonra da fazlasıyla alırlar, böyle kolay yoldan para kazanan hiç görmedim, yazık etmesin çok üzülür sonra