ilos12 Herkese merhaba, bugün sabah saat 10:00 da aşı vurdurduk. Fakat şimdiye dek ateşi yoktu. Elleri buz gibi oldu. Calpol verdim şimdi. Ateşi kaç saatte düşer calpolle? Bide kaç saatten kaç saate içebilir calpol? Sizde de ateş yaptı mı?
minikpandam-_- ilos12 bizim 37.8 oldu ben içirmedim ama ateş olabileceği söylendi. Calpol normalde 6 sa veriliyor ama ateş düşmezse 4 sa aralıklarla veriliyor. Eğer bebeğin küçük değilse ateş düşmesze dönüşümlü vermek daha iyi demişti hemşire calpol pedifen gibi takipte olun. İnce giydirin 1-1.30 gün süren duydum çok geçmiş olsun 🌸
sonbezbukucu biz 3 doz bexsero olduk ilk ikisinde 37,5 38,5 oldu ateşi o gece öyle geçti hep sababa uyanınca gece ateşli bebek o değilmiş gibiydi. 13 ayda olduğumuz bexseroda bir şey çıkmadı ben calpol 4 saat sonra pedifen verdim 2 kere içince yetti bize
yagmurikraalcicek Bazı doktorlar önermiyorlar menenjit aşısını canlı aşı olduğu için herkeste yaptırmıyor bildiğim kadarıyla bende kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakta kızlar 🤔
[silindi] yagmurikraalcicek ay ben yaptırmak istiyordum hatta yaptiramadim diye içim içimi yiyordu niye yaptırmak istemiyorlar tam anlayamadim