hermionegrangerr_ Kizlar kilo vermenin disilige etkileri ne? Daha mi cok isveli cilveli olunuyor ya da daha mi cok insan kendine ozen gosteriyor? Dogumdan sonra kendimi iyice biraktim zaten kilolu hamile kalmistim(78kg) suanda da 22 yillik omrumun en kilolu donemindeyim(87kg) boy da 163 dusunun yani topac gibiyim. Kendimle ilgili biseye hevesim yok ne adamakilli kendime zaman ayiriyorum bakim makyaj hak getire bi yuz yikama bide dis fircalama tek yaptigim bu. Bunu da kiloya bagliyorum acaba eski 60-65 kiloluk hallerime donsem daha mi disi olurum daha mi kadinsi hissederim. Sonra bazi kilolu kadinlara denk geliyorum sosyal medyada onlardaki aura beni saskina ceviriyo oyle olunca da diyorum bunun kiloyla alakasi yok. Siz ne dusunuyorsunuz? Kusura bakmayin uzun olduu🥰
Tambirmom hermionegrangerr_ kilo verince insana bi özgüven geliyor psikolojik olarakta iyi hissediyor giydiklerini de kendine yakıştırıyor hem de kendine daha çok bakıyor o da disil enerjiyi yükseltiyor
akaly Kilo ver canım kilolu insanlar ne kadar aurası yüksekse de bana çekici gelmiyor. Sen de genceciksin en güzel yaşların. Verirsin elbet. Bu benim fikrim tabi. Kişiye göre değişir.
hermionegrangerr_ akaly o kdar dogru ki. Kilomu vermeyi cok istiyorum da annemin tabiriyle midem yirtilmis surekli atistirmaktan kendimi alamiyorum😔 kiz onceden ne iradeliydim 63 kiloyken 60 a dusucem diye kicimi yirtardim
Betulyilmazzz 1.63 boyunda 82 kiloyum 🥲 evlenmeden 58 dim. Tüm dişil enerjim vs kaybolmuş durumda. Psikolojik zaten kötü hissediyoruz yaglar göbek bazen 🥲 o yüzden bence bu doğru. Zayıflayınca ayrıca sağlık sorunları da bitiyor. Bende diyete girdim zayıflıyorum artık karar verdik böyle olmaz diye. Dene istersen belki güvenin gelir bir kaç kilodan sonra o haz için bile zayiflarsin 🥲❤😍
hermionegrangerr_ Betulyilmazzz yaa insallah tekrardan 50 li sayilara dusersin saglikla🥰 fotograflarima bakiyorum da gozlerimn isiltisi gulusum bile farkliymis kilo gercekten yipratiyor her anlamda. Bi insanin kendine yapacagi en buyuk kotuluk kilo ya saglik sorunlarindan dolayi alinan kilolar haric😢🥺
Elif6 Kesinlikle öyle bence. Kilolu olunca bi boşvernislik geliyor ne yapsan yakısmıyor zaten. Ama zayıf olunca fizik, hatlı yüz, giydiğinin ve yaptığın makyajın yakışması insanı bakımlı olmaya itiyor. Cünkü zayıfa yakısıyor🧡
hermionegrangerr_ Elif6 gercekten de oyle disil enerji icin yok yaglar yok tuzlu su falan filan diyorlar da en onemlisi saglikli fit bi fizik o fizigin ve saglikli olmanin verdigi ozguvenle zaten insanin disiligi artiyo