Doğduktan bir hafta sonra alınan topuk kanında çıkan bi hastalık. Sağlıkçı olmama rağmen adını bile hatırlayamadığım bi hastalık. Eğer fenilalin değerleri yüksek çıkarsa ömür boyu diyet yapması gereken, protein içerin her gıdanın yasak olması , özel üretilen maliyeti yüksek mamalar ,gıdaların tüketilmesi , maliyetten ziyade bu hayatta hayal ettiğin gibi bebeğine yemekler yapıp yediremeyeceğin hayatının her anında senin yiyebilip onun tadını bile bilmediği yemeklerin vicdan acısını çekmekkk ...Aslında bizim kan değerlerimiz şuan normal seyrinde amaa sürekli stres altındayım , kan değerlerimiz yükselirse diyet verilirmi bebeğim ömür boyu diyet mi yapar kendimi yiyip bitiriyorum. Her duamda bütün hasta çocukların iyileşmesi için el açıyorum. Şuanda da kızım kollarımda yine bir araştırma içindeyim . Sizlerinde oldu mu hiç bu hastalık teşhisi konuldu mu? Bizim ilk 4 ay değerlerimiz : 2,8 / 3,1 / 2,3 çıktı ve şuan kızım 6 aylık . Diğer kontorlü 7 aylıkken olacak.. araya uzun zaman girdi ve ben ek gıdaya başlıyorum. Aklımda hep sıkıntı stres. Rabbim korktuğumuza uğratmasın bütün evlatları annesine bağışlasın inşallah