Merhabalar Doğum hikâyemi anlatmak isterim Arkadaşlarımın burda doğum hikayelerini okuyunca sıra bana ne zaman gelecek diye heyecanla bekliyordum ve o gün geldi biraz geç kaldım yazmaya 2 aylık oldu kolik bebeğim olduğu için fırsatım olmuyor birşey yapmaya ama memnunum çünkü bebeğimi dert yük olarak görmüyorum iyiki doğurdum onu bir daha dünyaya gelsem bu acıları yaşayacağımı bilsem yine onu doğururdum onu isterdim canım evladım. 5 Eylül hastaneye yattım doğum saatimin gelmesini heyecanla bekledim ve geldi spinal Sezeryan ile oldum miyomum vardı biraz uzun olduğu için:) zaten normal doğumdan korkuyordum 😁 ameliyathaneye eşimle birlikte götürdüler bizi doktorum ben korkmayım stres yapmayım diye doğumda eşinde olacak dedi ama olmadı o gün öğrendim gidince eşim kaldı kapıda içeriye aldılar çok korktum ağladım stres yaptım biraz anestezi doktorum ordaki hemşirelerim ve kendi doktorum beni teselli ettiler cesaret verdiler Allah razı olsun onlardan çok iyi davrandılar bebeğim geldi dünyaya onu gördüm çok mutlu oldum iyiki spinal Sezeryan oldum kızım ne bana ne babasına benziyor biz esmeriz kızım beyaz tenli ve güzel bebek görmeseydim inanmazdim benim olduğuna öyle dedikleri gibi ağrılı olmuyor acısız oldu doğumdan bir gün sonra ağrılarim başladı gaz sıkışması vardı kabızlık vardı 2 gün boyunca dünyanın serumunu yedim hastanede serum kalmadı diyebilirim benim yüzümden 😁😁 doğuma girecek arkadaşlarim sakın korkmayın çok güzel geçiyor Allah’ın izniyle doğum birde dua edenler olunca Allah kuvvet veriyor sorularınız varsa alabilirim Allah bebeklerinizi sağ Salim kavuştursun inşallah ❤️