defneakkaya Bebeğim 2,5 aylık atak haftaları çok huysuz oluyor Şuan da atak haftasında herkes 4.ay daha zor diyor açıkçası gözüm çok korktu bir de yaşadığım şehirde ailem de yok 🥺 sizin en zorlandığınız ay hangisiydi?4. Ay da meme reddi de oluyormuş öyle mi?
emilia defneakkaya 4.ay da zorlandım bende tektim ama gözünü korkutmaya gerek yok, her bebek aynı değil. Benimkinde meme reddi olmadı mesela uykusuzluk, hırçınlık, huysuzluk vardı. Zaten öyle çok uzunda sürmedi
Bugleminannesi28 defneakkaya bu kadar gözünü korkutma valla millet hep konuşuyor başka bildikleri yok. Etrafındakilerin annesi yanında oluyor ediyor hala aman söyle aman böyle diye şikayet ediyorlar bende gurbetteyim. Daha ben hamileyken başladı etrafımdakiler işte ben yaşadım son aylar çok zor son aylara geldim çok hareketliydim yok dogum çok zor 8 cm le hastaneye zor yetiştirildim doğsun sen o zaman gör bebeğim doğdu 4.ay atağı zor o geçti dış dönemi zor yürüyünce zor yani hiç bilmiyorlar inan. Ben dediğim gibi gurbetteki hem annem hem kayinvalidem bana 20 saatlik mesafede dogumuma geldiler bebeğim 1 haftalikken gitmek durumunda kaldılar şuan kızım 11 buçuk aylık evelallah çok güzel büyüttüm yettim. Kendi gözünü korkutma 4.aya kadar kızım gaz sancılı kolik bir bebekti ondan sonra bana hicbirsey zor gelmedi bebeğimin şuan 8 dışı var güldüğünde farkefiyordum hiç huysuzlugu olmadı yürüyor şuan şimdide kız bebek o yüzden uslu diyorlar bilmiyorlardı kızımın erkek bebeklere taş cikarttigini
ktnzehra49 defneakkaya bu ayları öpüp başımızın üstüne koymalıyız 2 yaş sendromuu offf iki kızımda da sonuna kadar yaşadım ve yaşıyorum
ilknursam Bebeğim 3 aylık bence her anın kıymetini bilelim. Şu olsun sen gör bu ay olsun gör diyenler hiç bitmeyecek. Ama sen bebeğinin dilini anlamışsan her şey kolay olacak. Ve en büyük destek bebişler için anne sütü. Bu aralar bebeğim sürekli emmek istiyor diş çıkarmaya başladı belli ki öyle rahatlıyo ben de emrine amade 😀
Minnosannesiii defneakkaya 18. Ay uyku gerilemesinde mahvoldum şimdi 24. Ay uyku gerilemesinde gene yanında 2 yaş sendromu artı yenidoğan 25 günlük bebemle halimi siz düşünün 😢
Mutluumom defneakkaya benim 4. ay sıkıntılı değildi bence bebekten bebeğe değişir biz şuan 7.5 aylık olduk beni en yoran 7. Ay oldu ☹️ bende gurbette tekim eşim de yoğun çalışıyor bazen çıldıracak gibi oluyorum
umosko defneakkaya evet benim bebeğim de 2 ay 21 günlük sanırım pazartesiden beri atakta normal meme emmeye bayılan çocuk memede kendini geri itiyor uyumamak için direniyor bas bas aglıyor dizinde böyle mi