gurturk sevdakursunu01 bakıyorum iki tanesinden birisini denemişsin biri vardı adı aklıma gelmiyor araştırıyorum
gurturk sevdakursunu01 inşallah benimki de çok zor tutuyordu bunu tuttu sonea avent ile devam ediyoruz şu an dediğim gibi umarım işinize yarar haberdar edin beni de☺️
sevdakursunu01 gurturk hadi inşallah ben çok yoruluyorum ve rezil oluyorum dışarı çıkmak istemez oldum merdeye sürekli emmek istiyor çünkü
Mermaiddd Kubraaybars benimde kızıma annem ilk weenin damaklisını aldı kızım tutmadı sevmedi sonra awent aldık onu sevdi şimdide diş yapısı hafiften öne doğru kaydı gibi hissediyorum bıraktırmak iatiyorum asla birakmiyor
Mermaiddd Mermaiddd iştahsız ve huzursuz bir bebek calistigim için sürekli beni özlüyor ben yokken evde bana ait giysileri boynuna dolayıp kokluyor.o yüzden kıyamıyorum.tesellisi mutluluğu emzik emmek çok mutlu oluyor.bir iki denedim ama bırakmadı çok ağladı hele akşam uyurken emziksiz uyumuyor uyanıp bana emzik ver diye agliyor çaresizim bu konuda
Esruli Önce silikon meme uçlu aldım güzel emiyordu ablam emzik kocaman ememiyor dedi çocuk emziği bıraktı wee nin damaklıyı tuttu sonra onu güzel emiyordu yine bu arada parmakları keşfetti parmakları emiyor emziği atıyor
Bet25 Kubraaybars valla bende aldım hıc bırını tutmadı en son philips emme garantılı dıyodu onu aldım anında kaptı