papatyakokulum_ Kızlar selam çok fazla elma vardı evde komposta ve reçel yaptım bı kısmını. Kalanını da elmalı kurabiye yapmak istiyorum ama buzlukta saklayabilir miyim. Saklanirsa çıktıktan sonra tekrar ısıtıp da mi servis yapmam gerekir
Mikoiledikonunannesi papatyakokulum_ bende kalanı dondurucuya atıyorum pisiriyorum tabi buzdolabı poşetine koyup atıyorum cikardikdan biraz sonra çocuklara veriyorum
tomvejerry papatyakokulum_ ilk önce tepsiye aralıklı dizip biraz atıyorum buzluğa ki poşete koydugumda birbirine yapışmasın diye hafif buzlu olduğunda çıkarıp kilitli poşetlere sıra şeklinde yerleştirip koyuyorum canım
papatyakokulum_ tomvejerry peki canım buzlukta çıkarınca buzunun çözülmesini bekliyo musun pişirmek için
tomvejerry papatyakokulum_ evet canım tamamen çözülmesine gerek yok ama biraz çözülsün yetiyor önceden ısıtıyor um fırını 180 de pişiriyorum
papatyakokulum_ Mikoiledikonunannesi pişmiş olaralta attım canım pismedende attım plastik saklama kaplarına koydum üstüne bişey gelir ezilir falan diye bakalım nasıl olcak çok teşekkür ederim 🌸