Madammm meltembzdg ben kullandım bebeğim parmak ucunda yürüyordu anında kaldırdım 10 gündür binmiyor düzeldi şükür asla tavsiye etmiyorum
Kubraw_b meltembzdg bende 9. Ayda kullanmaya baslamistim. İki uc ay kadar kullandik sonrasindan parmak uclarina bastigini fakettim ve kaldirdim. 17 aylikken yurudu cok gec kaldik yurumeye. Doktorunuza danisip kullanin derim.bu durum her bebekte farkli olabilir.
Oguzhayefe19 Çok erken değilmi bence çok erken 9aylık 8 aylık hadi neyse 6 çok erken bence tabikide herkesin fikri farklı olabilir
meltembzdg oturmayi hic istemiyor ayakta duruyum adim atiyim istiyor oturtup oyun oynamak istemiyor kalkmaya çalışıyor ayakta bekliyim istiyo bizde bindirdik baya kullaniyo adim atarak
tomvejerry Erken değil tabiki de tam zamanı yürüteçin, kullanıp kullanmamak herkesin kendi fikri yararını zararını siz daha iyi bilirsiniz evladınız için
Minikmucizemmmmmm Yürüteç bence faydalı cunku benim bebegim adım bile atamıyordu yürüteç sayesinde adımlamayı yürümeyi ögrendi
uznnzu- Ben kullanıyorum ama mesela günde 10 dakika gibi bir süre ya evi süpürürken yada bulaşık makinesini boşaltmama izin vermezse o zaman sadece 10 aylık