BuzluLatte Nilayhelva dünden mercimek çorbam var. Yanina dürüm döner ve patates kızartması yapacağım. Birde ayran kola artık Allah ne verdiyse
Irmakmelegim Nilayhelva valla 27 aylık kziim kıymalı zeytinyağlı kabak yemeği yogurt tarhana çorbası var Bize pilav köfte salata yogurt var
snyck Nilayhelva bizde herkes ayrı telden çalıyor mercimek çorbası kuru fasulye pilav haslama tavuk yaptım dünden biber dolması haslanmis karnabahar var öğleden sonra çalışıyorum hayat hep koşturmaca geciyor evde herkes yemek seçince daha bir zor oluyor
Meed2017 Nilayhelva pirzola spaghetti salata tabi kendime bişey yapmıyorum pirzola adama spaghetti kıza salatada adamın yersem azcık salatadan yerim😂
beyzacmvrc TheMomm en iyi makarna ve tarhana çorbası veya domates çorbası şehriye çorbası gider 🌸 Ben ıspanak grateni şöyle yapıyorum patatesleri halka halka kesip bazen kizartiyorm bazen kızartmadab fırına verip az yağlıyorm fırında kızarıyor Ustunede normal ıspanak yemeği işte soğan kapya biber salça ıspanagi koyuyorum kavuruyorum bazen kıyma eklediğimde oluyor. Üstüne beşamel sos ve kaşar peyniri koyup fırına veriyorum bu şekilde çok severim belki denemek istersiniz ♥️
aptall Nilayhelva biber dolması yaprak sarması yoğurt alırsam cacık olmazsa salata belki yanında çorba yeterdir 😂
Zeliff Nilayhelva taze fasulye ve pilav yapmayı düşünüyorum. Ama düşünüyorum kalkayimda fasulyeleri sirkeli suya basayım bari bir yerden başlamak lazım 😅
Balkizlarim Nilayhelva türlü , sarımsaklı yoğurtlu makarna tarhana çorbası salata portakallı irmik helvası yaptım.🌸