Snglkargc_0107 Bebeğimin saçı ikinci kez konak oldu.zeytinyagi ve üzerine Karbonat dök diyenler var bebegin derini acıtır mi acaba bunu deneyen oldu mu hiç
noluyasanagenemiros Snglkargc_0107 zeytinyağ sürülür ama karbonat yakar bende çocuğu bende de oldu dün gece bebek yağı sürdüm bugüne geçmişti banyoya kadar tekrarlıycam iyice geçsin diye siz böyle yapın karbonat falan karıştırmayın bende
YatinZibarinEw Snglkargc_0107 ben denedim kaslarina kadar inmisti surdum yafim saat sonra banyo yaptirdim ve taradim ve sonuc muhtesem konak bitti ve hala olmadi
Tambirmom Snglkargc_0107 karbonat dökmeyin bence tahriş edebilir sadece zeytinyağı sürün banyodan yarım saat önce falan o yumuşatır sonra tarakla tararsiniz
Ezgikrkl Snglkargc_0107 Ben 1. Kere karbonat ve zeytin yağıyla yaptım tekrarı olmadı annemde hep yaparmış bişey olmamış
Snglkargc_0107 noluyasanagenemiros tarafta taradiginizda temizlendi mi peki bizim çok değil ama diplerde sarı sarı görünüyo
noluyasanagenemiros Snglkargc_0107 tarağımız yok maalesef 😕 alsam iyi olur ama denemedim hiç gözle görülür şekilde bugun yoktu kafasında
YatinZibarinEw Snglkargc_0107 bi tatli kasigi zeytinyagina cay kasiginin ucuyla karbonati karistirdim surdum hic aglamadi isterseniz siz ufacik bir yerine surup deneyin kizariklik felan olmassa hertarafina surun bende oyle yaptim sadece zytinyAginida denemistim tekrarladi ama bu gecirdi tamamen bir aydir yok konagi
Unicorn67 Snglkargc_0107 mustelanin konak önleyici şampuanı varmış herkes memnun bende aldım ama ben temizlemistim tekrarlamasin diye aldım suanlik bisy yok