Feyzosumunannesi Ebrubulut gece uykusunda ağlayarak uyanmasi, ellerinin sürekli ağzında olması,salyasinin çok akması huzursuz olması istahsiz olması
Feyzosumunannesi Ebrubulut gece uykusunda ağlayarak uyanmasi, ellerinin sürekli ağzında olması,salyasinin çok akması huzursuz olması istahsiz olması
ArvenMom Ebrubulut huysuzluk aşırı huysuz eli sürekli ağzında aşırı salya herşeyi emme ısırma çığlık atma şuan yaşıyoruz alt iki dişi patladı patlıycak
Yagmur_24 Feyzosumunannesi bunları yaşıyorum ama diş miş yok 60 cc mamayı kavga dövüş içirdim sabah 8 den bu yana sadece yarım kavanoz mama yeditebildim ben tabi ağlıyorum o farkında deil ama kendimi yerlere atasın var ne belirti var nr diş var ne ucu var cidden sinirle yazıyorum bu satırları bir bebek mama yemez mi ya asıl bebekler mama için ağlar aylardır bıktım neyse size iç döktüm 😂😂😂
Ebrubulut Feyzosumunannesi benim oğlumda öyle geceleri sık sık uyaniyo ağlıyo ağzı akiyo herşeyi ağzına atiyo sürekli elleri ağzında bu belirtilerden ne zaman sonra diş çıkıyor
Feyzosumunannesi Yagmur_24 iyi yaptınız. Kendinizi üzmeyin benim kızım da cok istahsiz bir bebek zar zor yer yemegi hep emmek istiyor ben yemek yesin istiyorum.bu süreç gecer sabırlı olun
Sinemsii19 Benimde kızım 8 buçuk aylık geceleri neredeyse hiç uyumuyor ağlayarak uyanıyor galiba alt diş eti kızarık tamda anlayamıyorum bir kızarık şiş bir değil gibi geliyor. Eğer dişse ne zaman çıkar neredeyse bir haftayı Geçiktir böyle