berenmomn Arkadaşlar lütfen yol gösterin. Biberona alıştı meme verdim mi ağlıyor. Sağmaktan sütüm azaldı çok üzülüyorum tavsiye verir misiniz nasıl memeye geri döndürürüm
melegininannesi38 berenmomn canım kac aylik benimkide tam tersi 2 .5 aya kadar biberon kabul ediyordu simdi etmiyo
SedaveDoga berenmomn genellikle açlık süresini uzatmayı öneriyor doktorlar ağlatmadan ara ara meme teklif edin etrafina süt sürün inşallah kabul eder
usergmslz berenmomn bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanesinde emzirme danışmanına gitmenizi öneririm biz bu şekilde meme reddini yenmistik ücretsiz bir şekilde 🌺
berenmomn usergmslz emzirme danışmanı tuttum ücretli işe yaramadı sizde ne gibi şeyler işe yaradı çok çaresizim akıl akıldan üstündür nolur bana bazı yollar önerin
Okayss berenmomn ya çok saçma gelcek belki ama benim bebeğimde başlarda memeye gelince çok ağlıyordu annem göğsüme çok az reçel sürdü verdi o gün bugündür tutuyor tabi yanlış yönlendirmek istemem ama sadece bi deneyim
Okayss berenmomn yani Allaha şükür bebeğim 3 buçuk aylık bi zararı olmadı sonuçta kaşık kaşık yedirmiyoruz tarlı tat aldığo için direk yapışmıştı göğüsüme tek seferlik bi şeydi
usergmslz berenmomn yani 1 günde olacak bişey değil diye düşünüyorum sabretmek uğraşmak önemli benim 25 gün sürmüştü sürekli teklif etmek farklı pozisyonlarda uğraşmak pes etmemek bu işin başında geliyor
Gonca4297 berenmomn Aynı durum bende de var kuvezde biberona alistigi için emmek istemiyor reddediyir uzun sure ac birakincada acliktan biberonu bile tutmuyo kolik bebek zaten napcaz bende bilmiyorum biberonu bırakmıyor
Okayss melegininannesi38 Başkada bi çare gelmiyor aklıma tatlım valla her ay daha zeki oluyolar bilinçleniyolar anlıyorda tutmuyorlar heralde 🫠🫠