Anakumm Bebeğimde süt alerjisi çıktı kanlı kaka doktor bana dana eti süt ve ürünlerini yumurtayı kuruyemişi yasakladı bu durumda olan var mı ne yiyorsunuz anneler
nusretelif01 Anakumm benim de doktora götürmem lazım yüzünde hafif kızarıklık ve sümüksü kaka yapıyor başka belirtsisi yok
Suhedalm Anakumm süt ve bütün süt ürünlerini kesmeniz lazım. Aynı şekilde bütün paketli gıdaları da kırmızı et falan da tüketemeyeceğiniz için mutlaka takviye alın
Cisemcagan17 Biz test yaptırmadık fakat şüpheleniyorum inek sutu olan mamalari kabul etmedi buda bir gösterge midir
Belks5 Anakumm benim bebeğimdede var süt alerjisi , her hafta kilom gidiyo , çünkü yararlı hiçbir şeyi yiyemiyoruz , bebeğim 6. Ayında meyve sebze ve süt alerjisi olan bebeklere özel mama kullanıyorum ,
Belks5 Kizbebekannesii evet 6 ay hiçbir şey vermedim , ama şuan pürelerle tadımlık ve Evolvia RP2 ile devam ediyoruz . hala anne devam
NldTk Anakumm ilk bebeğimde vardı 15.ayda geçti zeytin patates börek yapıp yerdim sebze yiyordum falan canım tatlı çektiğinde badem sütüyle kek yapıyordum çok zor ama geçiyor insallah en kısa sürede geçer sizinkide