Ceren19mys Bebeğimi sağlık ocağına götürdüm bunları yazdı evde olduğu için yazdırmadım fakat günde kaç defa verilir bilemedim yarım ölçek demişti iburamin için kaç defa verilir
Makasal Ceren19mys bize sağlık ocağında doktor calpol ve ibrominzeroyu aynı anda kullanma demişti ikiside sonuçta ateş düşürücü diye. İbromin zeroyu sabah öğle akşam yarım ölçek demişti 1.5 yaş. E nabızdan bakin olmadı ilaçlara orda yazar nasıl verebileceği belki
annesininkuzusue Ceren19mys 4 saatte bir dönüşümlü kullanıyorum ihtiyaç halinde öyle söylemişti doktorumuz ikisinin de ateş düşürücü ağrı kesici etkisi olduğu için
sifirekran_bolkitap Ceren19mys iburamin tarzı ilaçlar böbrekten atılır inatçı ateş yoksa kullanılmasa iyi olur ama eviniz de bulunsun çocuğu serinlettiniz yıkaeınız calpol verdiniz hala geçmiyorsa calpoldenn4 saat sonra dolven verebilirsiniz dolven ibıramin aynı tarz
Ceren19mys sifirekran_bolkitap bu doktorda mı bişey var anlamadım bana da hamileyken antibiyotik yazmıştı bilmediğim için bigün içmiştim çevremdekiler uyardı günde 3 defa mı verilmeli ateşli değil burun akıntısı öksürük var ilerlemesinden korkuyorum bir de doktorun dediğine göre bogazı kızarmış
annesininkuzusue Ceren19mys canım boğazı için iburamin kullanabilirsin sabah öğle akşam burnunu da her birine 3 ml olucak şekilde serumla açabilirsin tıkandıkça aç bikaç güne iyileşir. Burunakıntısı da öksürük yapabilir normaldir