Macide61 Merhaba anneler.. Bir şey merak ediyorum.Çocuğu 1 yaşına girmiş olup sabaha kadar yat kalk yapan var 😔
efemom Macide61 olmaz mı biz varız sabaha kadar 4 5 kez muhakkak kalkıyor ne zaman deliksiz uyuyacak merak ediyorum 🤦🏼♀️
Mineebd Macide61 oğlum 1 yaş 20 günlük. Geceleri 3-5 kez ağlayarak uyanıyor. Biraz pişpişleyince uyuyor ama gözü kapalı ve çok içli ağlıyor 🤦🏻♀️
Hulya61 Ay bende öyleyim ya 1 hafta sonra yasina girecek son on gündür sürekli ağlama halinde sürekli beni istiyor kucağımdan inmiyor geve en az 4 defa kalkıyor valla tükendim 10 g unde
Pinkbery Macide61 başta bi geciriyosun ama öyle tatlı oynuyoki bebekleriyle😆 kendimi gülümserken buluyorum. Ayagında sallıyor memesini çıkarıp ona veriyor falan 😆😆
ZeynepMevamm Bizde aynı durumdan muzdaripiz maalesef tek uykuya geçiş mi istiyor yoksa diş mi diye düşünmüştüm dediğiniz gibi 1 yaştan kaynaklı geçiş süreci olabilir kafada deli sorular
Makbuss Macide61 11 aya yaklaşıyor kızım buara diğer dişlerinde cikicak heralde vede normalde 2 kere hala kalkıyor bazı geceler kalkıp oyun oynuyor 😄
Hazal Macide61 15 aylık sabaha kadae en az 10 kez kalkıyor bu benim için iyi bir şey çünkü bazdn uyanınca sabaha kadar uyumuyor