Sudenurr Ar mama kullanıpta kusması geçmeyen bebeğiniz varmı bizim geçmedi hala napmamız lazım doktor idrar testi yapalım dedi geçmezse günde 4 kez mama veriyorum doktor 2 kez sma 2 kez ar mama ver dedi ama napcam bilemedim.
Mervenes_ Sudenurr ben bebelac gold ar almıştım reflüsü vardı ilaçlar fayda etmedi. Bu mamayı verdiğim gün kusması kesildi çok şükür.
Mervenes_ Sudenurr idrar kültürü yaptırın bakteri ürüyorsa eğer kusma yapabilir. Bu ay yaşadık oğlumda.
Mervenes_ Sudenurr her yerde bulunmuyor istiyorsunuz getittiriyorlar ben 3 defa aldim 47 tlydi yeni bıraktık midesi duzelince
Mervenes_ Sudenurr sürekli kusuyordu halsizlik vardı idrar tahlilinde çıkmadı, kültür verdik onda bakteri üremiş. hastanede tedavi aldık damardan antibiyotik falan cokk şükür düzeldi
Rabiahan Ari mamada calisan arkadaşım hic hijyenik yapilmadgini soyledi icine makina parcalarina kdr dusuyomus.
Oglusum5357 Sudenurr bizde kullandik kusmamiz kesildi şükür ama sanirik aşırı gaz yapti kivami koyu olduğundan hazmi zor. Giden gaz sancilarimiz geri geldi.uyku duzeni olan oğlum geceleri uyumaz oldu. Hala uyutmaua calisiyorum mesela reflusunu duzeltri derken herseyi mahvetti