Selamben_ Bezini çok pişik yapmıyor diye sık degistirmiyorum ama baya dolmuş oluyor .günde 2 3 kez değiştiriyorum sımsıkı dolu oluyor genelde ağır oluyor yani bezi .Sizce nasıl ? Siz nasıl yapiyorsnz?
ay5k Günde 5-6 bez değişimi yapıyoruz 3 tanesi büyük abdestini yapmış oluyor digerleri çişli dolu bez şeklinde çok şükür
aslansmoms Her beslenmeden önce veya sonra değiştiriyorum. Bazen 1 defa yapmış oluyo onu değiştirmiyorum tabii ama hiç o kadar bekletmiyorum
123mavili Yani bezin dolmasını beklemeyin bence bebeğiniz için çok rahatsız edici olur ben günde 6 -7mkez falan bez değiştiriyorum gördüğüm farkettiğim an
Selamben_ 123mavili Doktorlar hangisinin normal kabul ediyor Canım biliyor musun çiş sayısı mı 5 sayısı mı önemli nasıl olursa iyi beslendiğini anlıyoruz
aslansmoms melegininannesi38 çizginin tamamı maviyse bir bez sayılıyor. Ama ben kafamda birleştiriyorum yarım yarım değiştiriyorum ben 1 bez sayıyorum.
melegininannesi38 aslansmoms kilo neden almamış ozmn canım.2.5 aylik 2630 gram doğdu 2400 düştü geçen hafta pazartesi 4400 idi dün gittim 4440 olmuş