Emralpakcn Kızlar oğlum 16 haftalık uyku gerilemesi yaşadık bitti sanıyorum ama bir iki ay önce ilk gece uykusu 4 saati bulurdu şimdi en fazla iki buçuk saat uyku süresi neden bu kadar kısaldı anlamadım yapabileceğim bir şey var mı sizce?
Fikk Kuzu benim bebeğim 2 aylık hep saat başı uyanırdı doktor yüz üstü yatır dedi düzeldi bir nede istersen tabi seninkinin haftasında büyük ama
Emralpakcn Fikk yüz üstü yatıyor şu an onda da mırıldanmaya başlıyor en fazla üç saat uyudu ama sabaha kadar boynu ağrır diye çeviriyorum boynu ağrımaz mı sizce birden hararetleniyor arada sanırım gaz sancısı geliyor ondan uyanıyor çok yoruldum inan Allah yardımcımız olsun
Emralpakcn nrsll uykuya direnmeler uyurken ağlamalar falan yaşadık ama geçti sanıyordum bir de bu aralar memede uyumak istiyor ben çekiyorum memeyi sallıyorum uyuyor yatağa koyunca ağlıyor meme istiyor öyle uyuyor alışacak diye korkuyorum
Fikk Emralpakcn bilmiyorum gündüzleri sırt üstü yatırıyorum geceleri yüz üstü rahat ediyor birde banyosunu da gece yaptırıyorum mayışıyor uyku müziği de ayarlıyorum hep müziği açınca uyumaya başladı alıştı sanırım 🤭 valla zor bu gün gündüz uyumak istemedi atak haftası ağlıyordu durmadan çok zor ya 🥺🥺🥺
Emralpakcn Fikk aynısını yapıyorum ne yaptıysam gece uykusunu uzatamadım valla biz bebesi uyumayan anneler toptan tırlatacağız az kaldı 😁
nrsll Emralpakcn ben kızımda sadece uykuya geçişlerde kullanıyorum başta almamıştı şekersiz karadut pekmezi sürerek alistirdim daha doğrusu annem alistirdi ama gün içinde vermiyorum zaten almıyor da bı alistirabilirsen sadece geceleri için rahat edersin