pnarrzeyn Kızlar bebeğim 4 aylık oldu 1 ya da 1.5 aydır hırıltısı var kbbye götürdük ama bişiy olmadığını söyledi burnu biraz kücük 🫠 ondan kaynaklıdır sık sık temizle dedi sanki genzi tıkalı gibi oluyor aynı durumda olna var mı
Tugba_5559 pnarrzeyn Allah şifa versin inşallah biz grip olduğumuzda hırıltı vardı sonra geçti çok şükür. Sürekli burun temizlemek tahriş edebilir dikkat edin emi
FadiXx pnarrzeyn bizdede var canım yaa geçmiyor 1 hafta oldu aynı dediğiniz gibi. Burnuna bakıyorum birşeyde yok anlamadım gitti
Mervetnl pnarrzeyn kakası nasıl? Bneim oğlumda geçmeyen hırıltı vardı sonra bir gin mukuslu kaka yaptı ve alerji dendi
pnarrzeyn Tugba_5559 çok sağolun neden kaynaklı bilmiyorum temizlememe rağmen sanki tıkalı gibi ya da boğazında balgam birikmiş gibi oluyor hep aynı
Tugba_5559 pnarrzeyn eğer balgam yapıştı ise çıkaramaz kendisi. Benden bebeme grip geçince ben Dr götürdüm muayeneden sonra hemşire damla damlatıp burnunu makinayla temizlemiş bizede göstermişti
pnarrzeyn Tugba_5559 nedenini bilmediğim bi hırıltı var ciğerinde kalbnde genzinde bi problem yok cocuk doktoru baktı üniv. Hastanedesinde kbb baktı ama gecmiyor nedense