kbraelzn incir ağacı zeytin ağacı ondan sonra ortadan su kanalı yada dere geçen yollarda mezarlık yanlarında gibi eğerki ıssız ve tenha yerlerden geçmen gerekirse okuyarak geç mutlaka kadın yanlış birşey dememiş ben de sana gündüz vakti başıma gelen bu konudan farklı bir olayı anlatayım. Hamile kalmadan önce kuryelik yapıyordum ikindi zamanı ara yoldan caddeye çıkmam gerekiyordu kestirme ıssız bir yoldan caddeye yöneldim dönüş yapacağım sırada tam çıkacakken solumdan bi tane yaşlı bir amca geldi gözleri masmavi inan ki daha önce hiçbir insanın gözünü öylesine mavi görmedim ve karnıma işaret eder gibi işaret parmağıyla dokundu güldü şaşırdım napıyosun amca git burdan dedim yola bakmak için kafamı çevirdim sonra tedirgin olunca amcaya baktım iki saniyede amca puf ortada yok o esnada da tam önümde kaza oldu eğer çıksaydım iki arabanın arasında tost olmuştum işin garibi de birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🙏🏻 ki artık 3,5 yıl denedikten sonra tüp bebeğe yönelmek üzereydik yani çok tuhaftı amcanın bir anda belirip bir anda ortadan kaybolması. Ki hep aynalarıma bakarak yol çıkarım motorun aynasında bile görmedim 🙄🤷🏻♀️