Ulucunannesi Bağsur kanaması bir kere olup biter mi? Sürekli arada gelirmi. Basuru olan varmı hanımlar aramızda. Doğumdan sonra büyük tuvaletimde iki kere kanama geldi. Bunla alakalı olabilirmi? Bilgisi olan varmı
hunilimomm Ulucunannesi eğer kalanı yaparken çok zorlandiysan canından can gidercesine olmuşsa. Basurdur bı sure acır ben ilk doğumda çektim hala Ara ara kabız olunca çok kötü oluyorum acı yersem kanıyor ama Allah’a şükür kabız oluyorum ara ara ama kanama çok az böyle 3-4 gün gitmezsem tuvalete öyle çok zorlanıyorum kanama oluyor
Ulucunannesi Pialvi 9 una randevu aldım. Sadece merak ettim kolon kanserinde de kan gelmesi var. Sadece tuvalet esnasında geldi onu çözemedim bağsur mu acaba diye
Ulucunannesi merveaydin93 yırtılma cıktı bende makatta. Önce kabız gibi olup sonra ishale dönünce oluyordu.
Ulucunannesi merveaydin93 gec yazdım kusura bakma bendede bulantı oluyordu. Riske atma bir an önce git doktora
varligibirdertyokluguyara berfgen benim de öyle sarı kantaron yağı sürüyorum sürekli o rahatlatıyor biraz , tavsiye ederim . Kabız olmamaya çalışıyorum. Yoksa fena … oturamıyorm bile