Madammm Kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor nasıl bişey yapabilirim eşim benimkini evde kutladı masa süslemiş pasta kestik ben ne yapsam acaba
Fatma69 Madammm sizde bi masa kurun yada dısarıda bi yer ayırtın ,yada sevdiginiz eş dostunuz varsa hep birlikte süpris yapın
tskn1 Madammm erkeği mutlu etmek midesinden geçer diyorlar ya gerçekten doğru güzel et lokantasında masa ayarlat yeter
balliikedii Madammm eşimde 28 Kasım ama haftasınu kutlayacağız annem bizle yaşıyor artık işe başlayacağım 20 kasımda o yüzden cumartesi ya da cuma akşamı gece 1-2 saatliğine dışarı çıkacağız haberi yok daha
Madammm uykusuzanne__ canım 27 Kasım’da hava soğuk olacak bebeğim de var o yüzden nereye çıkacağımı da pek bilmiyorum evlilik yıldönümü dışarıda kutlamıştık bunun da evde mi kutlasak diye düşünüyorum vallahi nasıl yapsam bilemedim
Madammm Fatma69 Ben de masa kursam aklıma geldi de böyle nasıl süslesem ne yapsam ani hep böyle aynı olmasını da istemiyorum süsleyip pasta kesmek farklı bir şey olsun neden bu sefer aklıma gelmiyor bilemedim işin içinden çıkamadım