gzmarc Arkadaşlar bebegim sadece mama ile besleniyor anne sütü kesildi sizin bebekleriniz kaç aylık ve ne kadar mama veriyorsunuz bilgi amaçlı paylaşalım fikir alışverişi yapalım 😊
hilaleo gzmarc bizde 2 haftadır meme reddi nedeniyle sadece mama veriyorum 2 aylık şuan oğlum 90 ml 2 saatte bir veriyorum
gzmarc Garfield mama aralarini arttiradabirdiniz 4 aylık olmus 2.5saat yerine 4 saatte bir falan denediniz mi
AmineGlce 32Merveserin32 kızz çok değil mi o miktar ya bizde 2 aylık olucaz 10 gün sonra ama ben 2 saatte 90 cc weriyorum
Garfield gzmarc vücut 2,5 saate bir alıştığı İçin açmadım arayı durmaz diye ama sadece mama aldığı İçin 4,5 aylık olunca ek Gıda taşımlarına başlıcam 6 öğüne indiricem 3 saatte bir beslicem geve beslenmesini yavaş yavaş kesicem
gzmarc Garfield aynen gece beslenmesini 4.aydan sonra artık teke indirin 6.aydan sonra gece beslenmesine gerek kalmadığını söylüyor uzmanlarda nasıl yapacağız bende şimdiden düşünüyorum
Garfield gzmarc 120 veriyorum ya gece kalktığında 90 vericem 3 gün boyunca sonra 3 gün 60 böyle böyle azaltıp kesicem
aynurk Garfield işe yarar mı acaba iki saatte bi mama istiyor nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum 1 yaşına girecek haftaya
32Merveserin32 AmineGlce canım mama paketin üstünde yazanı uyguluyorum vee hıc zararını görmedım faydasıda büyük kılosu fılan standart normal yanı sen nasıl yapıosun ?
Garfield aynurk uykusunda besliyorsanız işe yarar emzirme danışmanları mamayı bu şekilde kesiyorlar birden kesilmez