aylizinannesiii Kızlar bu aralar herkese oluyormuş bende bitek bana oluyor sandım gece uykum geliyor ama uyuyamıyorum iki üç gündür sabahlara kadar oturuyorum çok ilginç geldi internetten baktım baya böyle olan var iki gündür şok oldum sizde de oluyor mu
Minel-inannesi aylizinannesiii dun sabah ezaninda uyudum bende😒 gündüz uyumadim, bu saat oldu hala uyanigim
PeekaBoo_ aylizinannesiii gece bebeyle uyuyamıyorum sabah bebe uyuduğunda iş var diye uyuyamıyorum ama 2-3 gecedir bende de bir uykuya dalamama sorunu var lodos var bizim burda ondan herhalde bir de atmosferde mayetik çarpma mı ne olmuş herhalde belki de ondan etkileniyoruzdur
aylizinannesiii Synmannesi evet aşırı uykum var ama dalamıyorum oturuyorum boş boş duvara bakıyorum çok saçma ya iki gündür haram oldu uykular🥹🥹
Synmannesi aylizinannesiii inanın çok yorgunum bir de 8 30 da komşunla yürüyüşe gidiyorum pert çıkıyorum kızım hareketli ev işi yemek dinlenemiyorum uyku alamıyorum uykusuzluk bir antidepresan sorunuymuş
aylizinannesiii Synmannesi bende sabah yedide kalkiyorum ama iki gündür inanılmaz uykusuzluk yaşıyorum psikiyatriye gidesim var🥹😂