nurozturk0318 Kızlar 3 ay 20 günlük kafasını yüz üstü tutabiliyor 15 20 dakika ellerinden tutunca kafasını kaldırıyor ne zaman oturtmaya başlayabilirim
Tuuggccee nurozturk0318 4 aylıgız doktorumuz artk yavas yavas desteklı oturtabılırsnız dedı zaten asla yatmıyor hep kafa yukarda ya oturmak yada kalkmak ıstıyor
ereninannesi_ nurozturk0318 3 aylıkken kendi istoyordu oyurtmayinca ağlıyordu değişik geliyordu. Doktor Max 20 dakika günde dedi. Öyle başladık ama sonlara doğru bozdu alıştı iyice. 4 ayligiz 5 ay muayenesine kadar olabildiğince canli destekle devam etmeye calisicam. Cansız destekle de oturuyor şuan.
Nazendehanim nurozturk0318 3.5 Ayda kafasını kaldırmaya başlamıştı 4. Ayda doktor destekli oturtun demişti günde 10-15 dk ama bizimki daha uzun süre oturmak istiyordu oturtuyordum destekli tabi
ilknursam Ellerinden tutunca kalkmaya çalılıyorsa siz de ona destek olmalısınız. Bebeğim 3 ay 1 haftalık kucağımda destekli oturtmaya başladım. Bugün çocuk doktoruna götürdüm. Beline fazla yüklenmemek şartıyla yapabilirsin dedi
nurozturk0318 Normal çocuk doktoruna sormak şart mı sağlık ocağı da sorsam oluyormu her çocuğun gelişimi bir değil çünkü