Ozge_5555 Merhaba pazar günü kızımın 1yas günü kutlaması yapacağım ins 20kisi falan cagircam börek un kurabiyesi tuzlu kurabiye kısır yapmak var aklımda yeterli mi yada başka ne yapılabilirim ek olarak
1ipek1ceren Ozge_5555 Kısır değil de mercimek köftesi yapsan daha güzel olur bence doğum günü için, tabi yine senin kararın 😊 Peynirli börek, sarma, browni kurabiye, makarna salatası, mercimek köftesi, poğaça. Şu an aklıma gelenler bunlar 😊
Minikkusuumm Ozge_5555 Börek Tuzlu kurabiye Dolma yada sarma Makarna salatası Kısır yada patates salatası Pasta var zaten o yüzden tekrar tatlı bişey olarak un kurabiyesi yapmaya gerek yok bence
1pekmom_ Ozge_5555 hardallı patates salatası efsane güzel oluyor hemde alışılmış dışında tavsiye ederim, bencede un kurabiyesi gerek yok, tuzlu kurabiye olabilir ya da galete gibi çubuklar olabilir, milföyden yapıyorlar susamlı uzun bardakların içine koyuyorlar güzel olabilir, börek varmış zaten şehriye salatası olabilir yoğurtsuz
ezo3535 Patates salatası yaptım ben çok sevildi , Google çanak patates salatası olarak aratırsan hem farklı görüntüsü var hem çok kolay
Ozge_5555 1ipek1ceren bnm börek patatesli sardım dolaba koydum pogacayi peynirli yaparım o zaman kısır yerine makarna salatası yapam o zaman sarma da yemesi iyide sarmasıni sevmiyorum 😀
Ozge_5555 Minikkusuumm öyle mi ilk yapcam ya heycan var biraz börek sardım dolaba koydum patatesli patates salatası yapmam makarna salatası yapayım un kurabiyesi iptal mi edeyim o zaman
heygorl Cupcake, sarma, mini kurabiye, Paskalya çöreği, börek ve poğaça olacak kısmet olursa işte bir de pasta. ☑️
EcrinMelek1- @Ozge_5555 bende cumartesi kutlayacağım kaynanam dolma saracak belki poğaçayıda ona yaptırırım onunki güzel oluyor 🤭 ben tuzlu kurabiye yapacam diğerlerine cumartesi karar veririz artık 🤣🤣 haa bide pasta siparişi verdik kaynanamlar görümcemler biz ve benim ailem hepimiz farklı sehirdeyiz 🤦 3 ay önce filan görümcem buraya gelin burda kutlarız annemlerin buraya gelmesi daha kolay olur dedi biz onlara daha uzağız bizde tamam dedik nasipse cuma yola çıkacağız pazartesi döneceğiz inşallah güzel geçer 🤲
Minikkusuumm Ozge_5555 yani siz bilirsiniz geçen sene poğaça kısır patates salatası makarna salatası yapmıştım o an onlar basit gelmişti birde kalabalıkta ne yaparsan yap güzel gidiyor bence çok zahmetli şeylere girmeyin 😊
EcrinMelek1- @Ozge_5555 sizin bebişinde doğum günü kutlu olsun yaşı uzun ömrü sağlıklı olsun inşallah 🤲