Goktug46 Arkadaşlar merhaba 3 buçuk yaşımdaki oğlumda göz kayması var Samsun’da önerebileceğiniz güzel bir göz doktoru var mıdır ? Özellikle alanı pediatri şaşılık üzerine olan🙏
Serpil51 Goktug46 kesinlikle fakülteye gidin derim doktor olarak bilmiyorum ben başka bir ameliyat oldum iki hafta sonra yine diğer gözüm olcak doktorun ismi Ertuğrul can Prof doktor , iyi bi doktor ama şaşılık ameliyatı yapıyor mu bilmiyorum ama yinede ilk oraya gidin eğitime gittim iki kez teşhis koymak bir yana doğru gözlük bile veremediler
Serpil51 Goktug46 tanıdığım birisi küçük kızını ameliyat yaptırmıştı şaşılık için doktor ismi Leyla olması gerekiyor ona sormuştum hatırlayamadı tam bi araştırın yarın arayıp sorun fakültenin göz poliklinik bağlanın
Avakado1 Goktug46 Samsun kadın doğum çocuk hastalıkları hastanesi Yasemin herbalioglu, kızım prematüre doğduğundan beri o bakıyor şuan 3 yaşında. Doktorumuz gerçekten çok iyi
Serpil51 6-Şaşılık Birimi: Doktor Öğretim Üyesi Leyla N. ŞAHİN yönetiminde, tüm şaşılık tiplerinde muayene, tanı ve tedavi yapılmaktadır. Şaşılıkların gözlükle ve cerrahi tedavisi, şaşılıklarda botoks uygulamaları ve prizma gözlüğü tedavileri yapılmaktadır.
Sermec27 Goktug46 şaşılıga da bakıyor diye biliyorum hatta oğlumu kontrol ederken ilk şaşılık var mı diye muayene yaptı şaşılık çıkmadı sadece göz derecesi yüksek yani ben memnun kaldım açıkçası