Esrahatice merhaba bende tam gece tuvalet egitimi ile ilgili psot acacaktim. Ben ogluma egitim vermeden once surekli tuvaleti orada ne yapildigini vs anlattim hatta babasi veya ben tuvalete gittigimizde iste cis yapiyorum kaka yapiyorum o yuzden buraya oturdum simdi kendimi siliyim sifonuda cekuyorum bay bay cis bay bay kaka gbi soylemlerle alistirmaya korkmamasi icin alistirmaya calistim zaten bi sure sonra kendide bez takmak istemedigi icin mecburen ogrettigimuz aekulde cis kaka demeye basladi gozlerine bakarak eger bez takmak istemiyorsa cisini buraya yaomasi gerektigini soyledim ilk zamanlar altini evde kimse yokken ciplak biraktim ki cisi ve kakayi kacirdiginde neresinden ciktigini korkmamasi gerektigini ama tuvalate yapmasi gerektigini anlattim cogu zaman altina kacirdi ama hic kismadim ustelemedim surekli anlattim simdi ogrendi benimde asil sıkıntım gece gece asla kalkipta tuvalete oturmak istemiyor altini bi haftaddir acik birakiyorum ama ustune yapiyor yinede tuavelet oturmayi beceremedim bi yerde hata yapiyorum ama bulamadjm