@iremdonmezz sadece örnek verecek olursam, sabah uyanış saati değişiyo ama ben oğluma uyandığı saate göre 2-3 saatte bir birşeyler yediriyorum. Mesela 8de kalktığını varsayarsam, anne sütü veya devam sütü içmiyor mamayı bıraktı 10 aylıkken. O yüzden uyanır uyanmaz hızlıca bi peynirli yumurta kırıyorum 2 tane. Çoğu zaman ikisini yiyebiliyor, yiyemediğinde zorlamıyorum. Bazen 2-3 çay kaşığı pekmez veriyorum ama yumurta onu tok tutuyo zaten. 8buçukta yumurtasını yiyor. 10buçuk 11 gibi muz püresi veriyorum mesela. Daha sonra uyutuyorum. Saat 1de çorba içiriyorum bi kase içine ekmek içi doğruyorum azıcık. 3buçukta tekrar meyve püresi veriyorum. 5te ıspanak yoğurt veriyorum mesela. 8de kaşık maması yapıyorum veya bebe bisküvisi sütle mama hazırlıyorum bi kase onu yediriyorum ve 9-10da yatış 😊 bu verdiğim sadece örnek dediğim gibi bazen hiç iştahı olmuyo diretmiyorum, bazen bu saydıklarımdan fazlasını yiyor. Değişiyor dediğim gibi, bebeğinizin midesi bu düzeni kabulde etmeyebilir fazla gelebilir. Biz anne sütü veya biberonla devam sütüde içmiyoruz. Sadece ek gıda