mehtapppppp Kızlar oğlum 7 ay 21 günlük sütüm yok denecek kadar azaldı az önce sağım yaptım iki göğüsten 30 bile çıkmadı. 2 gündür bu şekilde. Süt arttırmak için herşeyi deniyorum ama bebeğim doymuyor galiba sizce mamaya başlamam lazım mı lütfen bişey diyin
Mmad mehtapppppp bestlak damla kesinlikle tavsiye ederim, dereotu tahin, tahin helvası kıymalı yemekler bunlar güzel süt yapıyor bi de bol bol su
Sesss_s mehtapppppp ben bestlak kullandım birde e bebekde içeçek vardı teneke onlardan her gün bir tane içtim ve kısır bol yeşillikli dereotlu bol yeşil soganlı hem içine koyup hemde yanında bolca yedim tahin helvası mutlaka bolca su tereyagıda günlük bir küp şeker kadar tüketmeye özen gösterdim . Bolca emzirmek cok faydalı göüsün tamemen boşalana kadar emzirmek ve en büyük etken uyku. Uyudugugumuzda bütün vücüdümüz calısıyor. Sık sık emzirmek
mehtapppppp Suskun6327 bulgur pilavı mı. Bulgur bana hiçbir zaman süt yapmadı doğduğundan beri yiyorum genelde tavuk falan çok güzel süt yapardı oda yapmıyor artık günde 3 litre su içiyorum
melo10 Sıkıntı stres onlarda süt azaltıyor sadece yemek olarak düşünmeyin. 7.aya kadar mama vermediyseniz eğer içmekte zorlanabilir kabul etmeyebilir
Mine9494 Tarif vereyim hemen bende aşırı fark yaratmıştı emzirdigim zaman; Hurma kurusu (Trabzon hurması) Siyah üzüm kurusu Dut kurusu Hepsini hoşaf yapıp rondodan geçirdim. Gün içinde ara ara kasikladim İnşallah işe yarar sizde
ay5k mehtapppppp 2-3 gündür yulaf ezmesini sütle pişirip yiyordum sütümü artırdığını farkettim bir dene istersen
Minel-inannesi mehtapppppp tarhana corbasi, dereotlu kuru börülce yemegi, soğanlı kimyonlu bulgur pilavi, bol yesillikli(limonu ve maydanozu az) salata, arkasindan tahin helvasi🤌 süt bombasi menüsü. Bide burda oneren anneler vardi ziya dede süt çayı diye onu kullanabilirsiniz. Aktardan yada internetten alabilirsiniz icinize sinerse.
canan1905 soğan ye canım bildiğin kuru soğan çiğ çiğ ye yani bebeğinde büyümüş öyle gaz sorunuda olmaz bende direk fark ediyor soğan yiyince