Eslem123_ morsevenanne9 ben aldım daha gelmesi 20 damla diyor günde ama çok fazla geldi bana. Kullananlar memnun mu acaba
morsevenanne9 Unicorn67 ben damlaslni aldım 20 damla diyor ama ilk o kadar vermiyim dedim 5 damla verdim ama kac dakika oldu daha çıkaramadı
Unicorn67 morsevenanne9 damlasını bilemiyorum ama şurubu daha etkili sanırım doktor bize özellikle surubunu alın demişti
balkopuk morsevenanne9 5 damla işe yaramaz ve probiyotik te kullanırsanız daha etkılı sonuç alırsınız 20 damla kulanın sıkıntı olmaz
balkopuk morsevenanne9 canım bende ılk senın gıbı verdım baktım ıse yaramıyor çıkardım sayıyı gerçekten ıse yaramaz o kadar vermen ama probıyptık kullanman şart bellı bi zaman sonra Nursey de ıse yaramıyor
morsevenanne9 Nihalyardim_09 nasıl yani içinde 20 damla diyor ama ben 5 damla verdim çok gelirse diye birde günde kaç defa kullaniyorsunuz
Nihalyardim_09 morsevenanne9 evet bana 20 damla çok geldiği için doktor endişelenme dedi ama endişeleniyorsan kilosu kadar da verebilirsin demişti küçükken kullanmıştık biz şuan kullanmıyoruz
morsevenanne9 Nihalyardim_09 sizinki ne kadarlık nasıl atlattiniz bu durumu benimki çok zorlanıyor ilkte kendi kendine cikartiyordu bugün basladi zorlanmaya memede gazini çıkartmaya çalışınca ağlamaya felan başladı
Nihalyardim_09 morsevenanne9 bizde pek işe yaramadı 5 damlayla başlayabilirsin bence. Bizde 20 damla da işe yaramadı acile gidip lağman yaptırdığımız bile olmuştu dördüncü aydan sonra kendi kendine düzeldi şuan yaşımıza 15 gün var
morsevenanne9 Iscan sabah öğle akşam diyorum ben huzursuz olduğu zaman veriyorum dün iki kere verdim 5er damla birde sendede uyku yaptimi çok
Iscan morsevenanne9 sabah ilk uyandığında çok ıkınıyor veriyorum öğleden sonra yıne başlıyor 6 dan sonrada yatana kdr huysuz mecbur veriyorum yanı verdiğikten bi yatım saat sonra rahatlıyor uyku da rahatladıkları için uyuyorlar sancıları geçiyor
morsevenanne9 balkopuk kullanan bir arkadaşım dedi ilkte sabah mesela 7 de verdin akşamda 7 de ver dedi 12 saatte bir iki defa sadece 5 damlayla başla dedi o yetmezse dedi 7 damlaya çıkartırsın dedi oda ise yaramazsa günde sadece bir defa 10 damla dedi