Bugra57 Bebeğim 10 +15 dişi yeni çıkıyor ara ara ateşi 39 buluyor 38,5 üzerine çıktığında ayakları buz gibi oluyor ayaklarına çorap giydirmem gerekiyor mu bu konuda bilgisi tecrübesi olan yardımcı olur musunuz😞
bananeabiya Bugra57 çorap olayını bilmiyorum ama ateşin 38.5 üstü olması riskli sanırım. Diş bile olsa o kadar çıkmaması gerekiyormuş.
1pekmom_ Bugra57 diş bu kadar ateş yapmaz diyor doktorlar ama bence ihmal etmeyin bi doktora götürün derim
Bugra57 bananeabiya ya bana da yükselip hemen düşüyosa korkma dediler ama sürekli sabit bir şekilde kaşırsa yüksekte doktora git demişlerdi bende ılık duş aldırdım felan indi bir de koltuk altından mı daha iyi ölçülür yoksa dijitallle alından mı
bananeabiya Bugra57 düşüyorsa iyi o zaman. Koltukaltı daha iyi hatta makat da olur o biraz zor ama alın pek tercih edilmiyor yanıltıcı çıkabiliyormuş diye okumuştum özellikle bu covid zamanı ölçenler varya tabanca gibi onlarla ölçmeyin diyordu Osman gönülal’da görmüştüm
Syds Kulak ve koltukaltı daha iyi sonuç verir ama hastanelerde alından ölçüyor hala bazilari alın doğru vermiyor sonucu