Doraveduru Bebeğim 2 aylık doktor maflor probiyotik damla yazdi ama üzerinde 4-10 yaş çocuklar için uygundur yazıyor benim gibi erken dönemde kullanan var mı karar veremedim ne yapayım
SevdaLinkaaa Doraveduru Eczacı yanlış vermiştir ,çoğu eczane bilmiyor bile bunu . Üstünde artı işareti olacak ve Yenidoğanlar için yazması gerekiyor . İade edin .
khrmankumsl Doraveduru 10 günlükken katılmaktan oksijensiz kalan bebeğim için kullanmaya baslamıstım Kolikti kızım şiimdi 5 aylığız ve gaz problemlerimiz hiç kalmadı doktorunuz yazdıysa ona güvenin ve kullanın ama maflor plus var birde o 1 yaşından önce önerilmiyor bilginiz olsun istedim :)
Peony Doktor bana da verdi. Hem maflor hem de sab simplex yazdı. Normal gaz sancısında mafloru artarsa da sab simplexi kullan dedi. 25 günlüğüz. Artınca sab simplexe geçtim.
Cgdm_ozan Arkadaşlar benimde bebeğim 3 buçuk aylık bizde kullanıyoruz ama maflor plus kullanıyoruz.üzerinde yenidoğan için yazıyor.
Doraveduru Peony sab simplex günde 3defa kullanıyordum zaten günde bir defa da bunu kullan dedi doktor ama başlamadım işte yanlış diye