Bensum 7 aylık olduk bugün.yaklaşık 1.5 aydır tadım yaptırıyordum artık çorbalara muhallebilere geçmek istiyoruz. Ne yapcağımı da bilmiyorum. Organik ek gıda paket önerisi olan var mı?
eminekaraca ben aptamil kaşık mamalarını öneririm. içerik olarak şekersiz ve içinde prebiyotik lifler var bağışıklığı destekliyor, ablam bunları kullanıyor ve çok memenun, kızı zayıftı toparlandı
Sibel_33 Yasemin000 penelope gurme diye bi site var nette ve instagramda bak istersen ayına göre nette seçiyon çorbalar muhallebiler pudinler çıkıyor biz 6 paket aldık 75 mi ne tuttu istediğin kadr alıyorsun ben bebe bisküvisi muhallebi puding ve çorbalar aldım tarifleri arkasında yazıyor ve bebeğimde sevdi çok şükür önce aç kalıyormuş
ozlemsenel Ek gıda paketi derken ne demek istediğinizi anlamadım :) Ek gıda soruyorsanız kaşık mamalarından ben aptamilinkileri veriyorum şekersiz hem de prebiyotikli olduğu için. Tavsiye de ederim
buseahmet [bilinmeyen] sebze çorbası yoğurt muhallebi verin tabiki ayrıca anne sütü veya devam sütüde kullanın
Bensum buseahmet teşekkürler ek gıdaya başladık :) insan yapa yapa öğreniyormuş:) yeni tarifler bile uydurdum artık :))