keremaliii 3 haftalık bebeğim ve bugün doktor evin en fazla 23 24 derece olması lazım dedi benim evim köşe bina ve iki yerden güneş alıo 27 28 derece sürekli bebeğim ondan mı huzursuz sürekli anlamadım ne yapmam gerekir camı açıkta mı yatırcam yani 🤷♀️
okuyor keremaliii 24 derece şu an. Gece mutfağın camını yarım açık yapıyoruz. Diğer odalara da hava gidiyor. Kapılar açık.
Azram3523 keremaliii benim evimde 26-27den inmiyor nem%70 nerdeyse benimde bebeğim sıcaktan inanılmaz rahatsız oluyor heryeri açıyorum ama nafile
esesturk keremaliii benim 23-24 derece arası gece soğuk oluyor kombiyi açıyorum. Ama bebekler sıcağı sevmez çok sıcak tutmayın daha çok küçük gazı falanda olur üşütmemek lazım termometre alın eve kontrol edin
printhelloworld keremaliii yenidoğan döneminde bende evham yapıp evi hamam haline getiriyordum sonra baktım ensesinde isilikler oluşmuştu. şimdi 1 yaşında 24 derecede sabit tutmaya çalışıyorum sıcak olsa bile isiliği artık yok 23-24 ideal bence kalın giyinmeyi sevmediğim için daha düşük sıcaklıkta ben bile üşüyorum
printhelloworld keremaliii yenidoğan döneminde bende evham yapıp evi hamam haline getiriyordum sonra baktım ensesinde isilikler oluşmuştu. şimdi 1 yaşında 24 derecede sabit tutmaya çalışıyorum sıcak olsa bile isiliği artık yok 23-24 ideal bence kalın giyinmeyi sevmediğim için daha düşük sıcaklıkta ben bile üşüyorum