ahbus94 Kizlar lütfen yardım edin. Bebeğim de gaz sorunu var. Biogaia(probiyotik)ve flatuben(doktorumuzun önerisi gaz damlası )diye bir gaz ilacı var ikisini birden kullanıyorum pek faydası olmuyor gibi. Tavsiyelerinize ihtiyacım var 😞
muazinannesii ahbus94 sap simplex kullanıyoruz oglum 3.5 aylık oda cok gazli bi bebek ne cektigimi bi ben bi Allah bilir🤦♀️ ilaç vermek istemedim 3 ayına kadar direndim ama artık en ust seviyelere cıktı sabahtan aksama kadar ağlıyordu tavsiye üzerine aldım 1 hafta kullandıktan sonra etki etmeye başladı simdi kendisi cikartiyor gazını cok şükür
muazinannesii ahbus94 ne zamandır kullaniyosunuz eger yeniyse hemen etkisini gostermemistir ama 1 haftayi geçtiyse etki etmesi lazım.
afra87 ahbus94 biogalia d3vam edin yanına relactaz damla kullanın günde 10ar 10ar toplamda 60 damla verin.cok dua edersiniz inş.doktor önerisi.bizi tek kurtaran bu olmuştu.birde 2 çift çorap.ayakkari ve karnı sıcak tutun, gaz masajı,inş geçer çabucak.
vsleliz ahbus94 nurse harveys kullnaıyorux bizde canım. Benm bebeişte cok aglıyordu baslarda sonra kendi kendine mi desem kırkı cıkınca bi anda toparladı cocuk hıc uyumazdı tüm gün aglardı. Damla vermedende cıkartıyor bazen cok nadir tutuyor yine üç saat aglıyor damla filan fayda etmiyor. Biagai bu arada sadece gaz icin degil bagırsak düzenleyici onu vermedigimdede tutuyor ne yalan söyliyim bırakmayın bence o damlayı
ahbus94 Biogaiayi bıraktım doktor symbi sys diye bir probiyotik damla var onu önermişti. Bir de gaz ilacı var flatuben ikisini bir kullanıyorum. Symbi sys kullanınca rahat gazını çıkardığını farkettim. Sam Simplex duydum. Bakalım faydası olmazsa onu da denicem 🥹 1 hafta oldu
afra87 ahbus94 sap simplex bize hiç fayda vermedi.relactaz ile 2 günde çözüldü resmen sakın bir bebeğe dönmüştü
Umutunannesi_ Nurse harvesy colex gaz şurubu var benim bebeğimde iki aylik aşırı etkisini gördük biz sakinlesti kendisi popodan gazını cikarabiliyor rahat doktorunuza sorun isterseniz deneyin derim
melisa001 benim bebeğimde gazlı aguline kullandık fayda görmedik metsil diye damla verdi doktor devlette karşılıyormuş onun faydasını gördüm tavsiye ederim metsili
ahbus94 Biogaianin daha çok gaz yaptığını duydum bilmiyorum. Nurse ve Şam Simplex duydum ama bu faydasını göremezsem denetim inşallah