sifirekran_bolkitap İki haftadır jersey inek sütü ile yoğurt yapıyorum 3 kilo sütten muthiş kaymak çıkıyor. Oğluma da veriyorum 1 yaşı geçtiğimiz için. Besin değeri daha yüksekmiş önermek istedim herkese😊
Gizzzzz-giz sifirekran_bolkitap ahh bir de heryerde bulunsa gerçekten efsane ama brnim bulunduğum yerde yok maalesef :(
Kuzularinanasi sifirekran_bolkitap evet ben de ondan mayaliyorum.protein degerleri daha yuksek kaliteli süt
Gizzzzz-giz Storymoon bunların markası olmuyor bulunduğunuz yerde süt satan şarkğterilere bakacaksınız ve istanbulda yaşıyorsanız heryerde var
Elmsnghn Gizzzzz-giz markasi var. Storymoon ben migros uygulamasindan taze direktten aliyorum. Organik sertifikalı hemde.
sifirekran_bolkitap Storymoon Taze direkte filan da var süt ürünleri satan yerlerde oluyor 3 kilosu 140 tl istanbulda ama kaymak bedavaya geliyor öyle düşünün😊
Storymoon Gizzzzz-giz tamam teşekür ederim şimdi baktım internetten migrosta görünüyor ama satan çiftliklerde varmış sağolun bilgi için
Gizzzzz-giz Elmsnghn valla benim olduğum yerde Konya ereğlideyim bu arada gezmediğim yer kalmadı hayvanı bile burda tok bulamazsınız dediler kaldı ki bulamadım migros dahil yok gidince tekrar bakacağım
sifirekran_bolkitap Kayrabebe Bizim mahallede organik ürün satan yerel bir marketten markası altınköy😊
ezgicenk sifirekran_bolkitap benim oğlum 7. ayından beri Jerset sütten yaptığım yoğurdu yiyor, sorun mu olur 1 yaş öncesi anlamadım
Mervetavas_96 Merak ettim araştırdım bulunduğum semtte yok online almayı düşünüyorum bi site buldum ama güvenilir mi bilemedim
sifirekran_bolkitap Mervetavas_96 İnşallah güzeldir. Süt meselesi de şans gerçekten benim şansıma güzel buldum.