Egem06 18 Ekim de boşanma davam oldu 15 gün geçti eve gerekçeli karar geldi eşim gitti uzamasın diye istinaftan feragat dilekçesi yazdı süreç uzamasın diye halen boşanmadım
Aksoylu24 Egem06 hangi ilde veya ilçede boşandıysanız oranın nüfus müdürlüğünü de arayıp sorabilirsiniz. Bazen yoğunluk veya hata olabiliyor. O yüzden de boşanmanız işlenmemiş olabilir. Ona göre bilgi verirler
Kubraaybars Egem06 kız senin gene iyi ben evlendim evleneli hastahanelerde eski soy adım çıkıyor kimlikte devlet dairesinde eşimin soyadı hastahane vs yerlerde eski soyadım 🤣
Egem06 Okullar tatil olunca çocuklarla birlikte Mersin’e gideceğim gitmeden değiştireyim sorun çıkmasın istiyorum
Egem06 Ama yok yok yok e devlete giriyorum halen aynı acaba boşanan anneler nerden öğrendiniz soyadını gidip değiştirdiniz
Deletedmom_112 Egem06 benimde öyle olmuştu avukatım e devletten tamamen çıkıp, başka bir hesapla giriş yap deyip giriş bilgilerini silip yeniden gir demişti öyle yapınca baktım soyadım güncellendi
Egem06 gencmom_ önce e devletten görmemiz gerekiyormuş nerden bakılıyor bir bilsem uyap tan giriyorum birşey yok e devlete girdiğimde yine eşimin soyadı çıkıyor
Aksoylu24 gencmom_ nüfus müdürlüğüne şahıs bildirmez bu durumu. Zaten sistem üzerinden nüfus müdürlüğüne düşer. Ona göre işlenir boşanma
Egem06 gencmom_ hayır e devletten bakın ona göre nüfus müdürlüğüne gidin diyorlar ama e devletten nerden bakılıyor işte 😔
gencmom_ Aksoylu24 onu demiyorum bilgi almak amaçlı eğer nüfus müdürlüğü yoğunluktaysa geç değişebiliyor yanlış bilmiyorsam hani sıra da mı nasıl işleniyor o konu hakkında
Egem06 Aksoylu24 peki bu aşamada nüfus müdürlüğünde tanıdığım var sorsam arasam direk kimlik numarasıyla söyler mi? Mesele Ayşe gürbüz eşinin soyadı sana Ayşe Yılmaz ( kızlık soyadını söyler mi? ) offf😔İnan aylardır bu günü bekliyorum
Aksoylu24 gencmom_ bildirdiniz mi demişsiniz ya o yüzden demiştim ☺️ aynen haklısınız bilgi alma amaçlı arayabilir veya gidebilir
gencmom_ Aksoylu24 doğru diyorsunuz canım da hani soyadım değişmedi neden diye bildirmek için demiştim 😌
Dmt-01 Egem06 edevletten nüfus kayıt örneği sorgulasanz bi belki orda yazıyodur değişip değişmediği.Ben 5,5 yıllık evliyim uyapta hala bekarlık soyadım var çünkü
Egem06 aura_meselesi_bu_sekerim of ki ne of ne kadar uzun iş sözde anlaşmalı ben dedim gidip söyleriz biter bu da baya uzun sordu