yuhumgeliy Kızlar burnumda çok siyah nokta var şoktan burun bandı aldım biraz çekmiş ama o kadar da çekmemiş özellikle burnumun ucunda ön tarafında nokta nokta çok belirgin gözüküyor. Var mı tarifleriniz veya şu ürün çok iyi al diyeceğiniz şeyler 😂
3goktgmom yuhumgeliy utanıyorum İnanlki delik delik burnum ne yapsam geçmiyor geniş gözenek içleri siyah sıksan çıkmıyor ne denesem düzelmiyor pürüzsüz cildi geç siyah noktasız bir cilt isterdm pürüzsüz olmasa da olurdu sivilce bile geçiyor bunların çözümü yok
yuhumgeliy 3goktgmom 123mavili 1_prensesannesi_ hfzhnf ay hepimiz aynı dertteyiz hiç bir şeyle geçmiyor valla napıcaz bilmiyorum
FerideDeniz İmkanınız varsa hydrafaciala gidin kızlar. Yüze buhar tutup sonra temizliyorlae tüm siyah noktaları. Sonrasında 1-1.5 ay boyunca tertemiz oluyor.
Prensesannesii44 1_prensesannesi_ Yves Rocher kil maskesi,the purest arbutin serum, the purest niacinamide serum, the purest kırmızı serum, shevec glikolik asit kullanın hepsi gidiyor
Binnur_cam yuhumgeliy benimde öyle hatta benimki siyah noktadan ziyade minik minik kıl gibi ağda yaptırıyorum bazen burnumun üstüne 🙄
Prensesannesii44 yuhumgeliy hepsinin amacı farklı o yüzden ben kullanıyorum ayrıca retinol de kullanıyorum mutlaka çok çok işe yaradı hepsi