acemiann Kızlar oğlum 3 yaşında ve bugüne kadar çok antibiyotik aldı ateşlendi acile götürdüm şimdi bogazı kötüymüş klamoks antibiyotik vermiş evde entibiyitik kullanmadan neler yapabilirm çok üzülüyorum bu duruma🥺
BuzluKahve acemiann tahlil yapılmış mı? Devlette başım ağrıyor desen antibiyotik yazıyorlar ezbere. Ben tahlil yaptırmadan asla kullanmam.
acemiann BuzluKahve boğazı kötü dedi cnm o ateş yaoiyormus tahlil yapmadı o yüzden ateş dışında bir şikayetimiz yok diye
Grupyildizi 5.6 dis sarimsagi kavanozun icine dogra uzerini gecicek kadar bal doldur buzdolabi kapaginda 3 saat beklet suyu cikiyo sabah aksam yedir biz okadar hastaydikki antibiyotik almadan atlattik
acemiann Meryy küstü ya oğlum hayatta yemez hafif rendeledim.birde ona ragmen yemedi yemez bu karışımı 😭
Nehir-Poyraz Biprensannesig şiddetli kusma oldu bizde kova kova ondan sonra iğne verildi oda döküntü yaptı kızamık gibi acillik olduk alerji testi yapılacak 16sında
Meryy acemiann rendeledegin icin kustu canim. Minik minik dograyip verecektin cignemeden yutacakti. Rende kokuyu tadi cikarir baskin yapar
Arenilay- acemiann antibiyotiksiz geçmez boğaz enfeksiyonu bunu kullanın sonra ımmünoloji polikliniğine gidin bağışıklığı düşük olabilir sık hastalanıyorsa alttaki nedeni halletmeden istediğiniz kadar kullanmayın daha kötü olacaktır geçmiş olsun🙏🏻
Zeynep-gerda acemiann kızım 1 yaşında hastalandığında antibiyotik vermemek için direndim sarımsaklı ekşi çorbalar yaptım ateşi çıktığında ayağına vazelin sürdüm öksürüğü olduğunda ayağına sarımsaklı zeytinyağı sürdüm ve günde 2 kere avokado yedirdim portakal mandalina üzüm verdim şuan iyi
123mavili Her ne kadar vermek istemesek de doktorlar bizden bilgili sonuçta bence antibiyotik kullanın