BuzluKahve minikailem01 sadece aralıklı oruç kilo vermek için uygun değil, ben aldım mesela. Ne yediğiniz de çok önemli.
brsnhsm minikailem01 2haftayı geçti aralıklı oruç yapıyorum. Henüz 3,5civarı verdim ama bende kilo çok 83,2 ile başladım. 11,30-19 ,30 benim 16açlık 8tokluk yapıyorum ben. Günde en az 3lt su 2yeşilçay 2araöğün de var
Feyzosumunannesi minikailem01 gün içerisinde sabah 10 da 2 has.yunurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık bol yeşillik öğlen 1 de sade Türk kahvesi 3 buçuk 4 de 1 bardak sade kefir ve 2 tane kepekli galeta akşam 6 buçuk 7 de 8 kaşık yemek 4 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt yada bol salata yedim. Akşam yemeği herzaman değişti mesela sadece ton balıklı salata yediğim de oldu sadece 1 kase domates çorbası salata yediğim de yada 14 kuş başı et yada tavuk ile bol salata yediğim de. Yemekten sonra şu şekersiz çay ve sade soda dışında hicbirsey yeme içme yok sabah 10 a kadar. Bu şekilde 12 kilo verdim ama asla bozmadım diyetisyenim yazdıkları dışında hicbirsey yemedim
benoyleuygungordum___ Feyzosumunannesi ah canım cidden sayıyla mi koydun tabağına 14 tane kuş başı 😂😂
Zeynepefem Feyzosumunannesi bu yazdıklarınız çok çok az değil mi ben bunları yesem açlıktan bayılırım nasıl dayanıyorsunuz 🥲
Feyzosumunannesi happykidssse enziriyorum etkilemedi.kiraz sapı vs çaylar içmedim detoks suları da kullanamdik
Feyzosumunannesi benoyleuygungordum___ Diyetisyenim ne yazdıysa o asla 1 tane fazla yemedim 🤣🤣 ama sonuç güzel oldu iyiki yememişim fazlasini
Feyzosumunannesi Zeynepefem ilk bende öyle diyordum taki aynada kendimi kilolu görene kadar. Çok iradeliyim kilo konusunda takıntılıyım yaptım ve başardım şükür 🙏
benoyleuygungordum___ Feyzosumunannesi benim iradem zayıf ya o konuda açlığa gelemiyorum elim ayağım titriyor hemen 🙂