Artik kafayi yicem yada yedim herhlde butun hayatim karan sabah ne yicek ogle ne yicek aksam ne yicek arada ne yicek baska birseu dusunemiyrum disari cikcam diyelim ne vericem.nyse butn herseyi yapiyorum neler aldim 16 aylik 10 kilo . Ve hareketli cok buyuk ihtimal ondan kilo alamiyor kan tahllnde hcbir sknti yok demiri flan iyi ama yapiyorum yemiyor muzu sevyr diyelim muz yediriyrm agzindan cikariyor hazirliyrm yemek agzndan cikariyor kendi pek yemiyor daha mama sandalyesinde oturmuyor onune bisuru oyuncak mutfkta ne varsa veriyrum o an elime ne gecerse tencere tava kasik o bu .. yada en son pepe aciyrum yda kucagima oturrtrm oyle yediriyorum bazende ayakta gidip gelip yiyor ve ustune yerlere dokuyor dokulsn yeterki yesin diyorum hergun sabah ogle aksam her yemegimiz boyle olayli her yemek sonrasi yerleri supuruyrum ustunu degistiriyrum savas cikmis gbi oluyor cnku yda salonda koltukta muzik acip yediriyrum ve 16 aylik mama seviyor hala iciyor ark biraktir mamayi sadece uyurken icsin diyor tmm evet ac kalsin mama diyor zatwn ama veriyrum yemiyor yemeynce cildiriyr mama veriyrum ara ogun zaten yok yogurdn icine meyve koyuyrm yemiyr hazir meyvli uogrttn verym arada bende napayim .ya neler hazirliyrm neler aliyruz yesin diye ama yok ve ben hergun oturuo agliyrm esimde sagligi yerinde kilosu iyi diyor ama anne yuregi iste beni siz anliyrsnz ve oneriniz ben artik bttim ya valla . Bu gunler gecsn istyrum artik gercekten