arenbeyinannesi Merhaba kızlar 4.5 aylık bebeğimin dilinde bir tuhaflık sezdim yani yuvarlaktı ve dışarı çıkartamıyordu genel cerrahiye gösterdim dil bağı varmış ve kesmek için gün verdi süreç nasıl geçer bilmiyorum yaşayan var mı?
arennehir arenbeyinannesi bnmde kızım 3 aylık dogdugunda doktor dil bagı var 8 9 aylık olunca kestirin demislerdi bizde beklyrz
zeynepgevil arenbeyinannesi benim bebeğimde de var şuan 3.5 aylık doktorumuz 7 aylıkken ek gıdaya başlasın kaşığa alışsın o zaman yapalım dedi ve şey dedi dikiş atıcam dikiş atmayınca tekrar yapışıyor anesteziyle 5 dk da hallederiz
Slmrkn arenbeyinannesi özel hastaneler para için işlemi büyük gösterir kanmayın oğlumda da vardı 6 ayliken kbbye gotrdum kadın kucağımda bir fıstıs sıktı sonra hemen kesti çok az miktarda kanaması oldu ve bitti orda sinir yokmuş ve acıma olmuyormuş doktorun odasından ciktik ağlama vs bitti
Mavininyuztonu arenbeyinannesi oğlum 3 aylıkken kestirdim çok şükür bir sorun olmadı 10 dakika falan sürdü işlem
arenbeyinannesi arennehir bana şu ayına kadar bekleyin demedi hiç erken mi ki anestezi vererek yapılacakmış
arennehir arenbeyinannesi bendr blmyrm bize mi gec söylendi size mi erken anlamadım ki her doktor görüsü farklı oluyor
seheryavuzz Kızımdada vardı doğumdan sonra hemen kestiler saniyelik bi işlem can yakmıyor sonrasındada bi skkıntı yaşamadım yara kanama vs hiçbişi olmadı bizde şimdi oğlum doğdu onunda dili aynı şekilde bağlı ama gösterdiğimiz doktor gerek yok dedi
arenbeyinannesi seheryavuzz erkenden yaptırıp aradan çıkarmışsınız ne kadar güzel ben daha yeni farkettim biraz korktum açıkcası anestezi deyince çok geçmiş olsun sizede oğlunuzunki küçük galiba ondan mı gerek yok dedi doktorunuz
seheryavuzz arenbeyinannesi küçük değil aslında aynı kızım gibi komple bağlı dili çıkmıyor ben farkettim doğumdan sonra söyledim ama emmede sıkıntı yoksa gerek yok dedi
arenbeyinannesi zeynepgevil artık bende bilmiyorum emziriyorum ben tam kavrayamıyor sinirleniyor oyüzden erkenden olursa benim için galiba daha iyi olacak
Mavininyuztonu arenbeyinannesi lokal anestezi vermişlerdi ama aileyi almıyorlar yanına yani bizi almadılar özel hastaneydi
FeyzaBkn arenbeyinannesi benim kızımda da vardı doğduğundan beri 2 buçuk aylıkken muayeneye gittik doktor hemen odada 2 dk da kesti kanama çok hafif oldu gittim hemen emzirdim ağlamada çok olmadı ayı küçükmüş aslında anesteziye gerek var mıydı ki acaba
Mavininyuztonu arenbeyinannesi teşekkür ederim öncelikle. Valla ne bizi ne bebeği yıprattı çok kolay oldu hiç hissetmedi bile kanama vs birşey olmadı