Aslanalp bebisimle yapışık gezmekten yoruldum yurumeye hevesi var diye kıpır kıpır hoppala bulursam 2.el almak istiyorum bulamazsam yürütec mecbur 🌸🌸🌸
aysuuyenihayat Aslanalp bizimki de aynı sürekli kucakta gezmek istiyo çoook yoruldum😖 yürüteç aldım ben de 15 dakika da olsa oyalanıyo dinleniyorum. Sizin ne kadarlık bebeğiniz
06elfber06 Aslanalp bende sıfır paketli yürüteç var feçen hafta aldım hatta az önce satmak için post açtım
Aslanalp aysuuyenihayat 10 aylik benim oğlum uyuduğu zaman dışında full benle farklı şehirdeyiz kimsede yok 5 dk bile ayrılmıyor bulamazsam alicam bende yurutec sanirim zararlı falan diyorlar diye almadım bunca zaman ama artık tükendim 🥲
aysuuyenihayat Aslanalp insan mecburi kaldığında kullanıyo valla yapılcak bişey yok. Benim doktorum günde çok olmamak şartıyla koyabilirsin dedi ne kadar bana bağımlı kucak delisi olduğunu anlayınca 😟
2boymommy Aslanalp canim yürütecin icinde saatlerce durmicak o yüzden zararida olmaz korkma zaten 10 aylik olmus kimisi oturmaya baslamadan yürütece koyuyor o zararli iste. Insallah uyguna bisey bulursun🌸