Tmmtmmtmm Kızlar bebeğiniz acıktığında ne zaman kendiliğinden uyanmaya başladı ? 23 günlük bebeğim var kendim uyandırmasam 4-5 saat uyuyor :(
Drycl46 Tmmtmmtmm sarılık oldu mu acaba yada uyanmıyorsa sarılık olma ihtimali olabilir uyandırıp sık sık emzirmeniz yada 2 saatte bir mamasını vermeniz gerekiyor
Snglkargc_0107 Tmmtmmtmm çok normal daha çok küçük uykuya meyilli özellikle geceleri 2 saate bir emzirin ben 3 aya kadar bu şekilde devam ettim uyanmasa bile uyandırın
Eslemveasya Tmmtmmtmm 40 çıkana kadar 2 saate bi uyandırın. 40 dan sonra kendisi ne zaman uyandıysa emzirin.
Tmmtmmtmm Snglkargc_0107 Bende öyle yapıyorum ama bazıları diyor ki benim kendi uyanıyor diye endişelendim ben de
Snglkargc_0107 Tmmtmmtmm yok yok uyanmaz bizim ekstra sarılık vardı o bitti gene de uyanmadı neler yapıyordum bezini açtım vücudunu ıslak bezle sildim topuklarına gıdıkladım bana mısın demezdi
Snglkargc_0107 Tmmtmmtmm olsun gene de uyanmaz endişelenmeyin dedim ya bizimki sarılık bitince bile uyanmadı hala uyanmaz maşallah