e1m1n1eie 4bucuk aylık olduk kızımm. Bugün huysuzdu suan burnu tıkalı ve hapsuruyor öksürüyor. İlk bebegim napıcagımı suan bilmiyorum. Burnunu temizledm ekstradan bisey yapılır mı
MadamMommy e1m1n1eie aynı postu açtım bir kaç saat önce sayfama da bakabilirsiniz benim de ilk doktora götür,burnunu sık sık temizle,emzirmeye devam et dediler biz de 3,5 aylığız benden kızıma geçti grip
e1m1n1eie MadamMommy yanı şekilde ikimzde bugun birden hasta oldukk. Ben perişan haldeym . Cocuk benden kötü of ya okadarcdikkat ediyorm olduk
arzutnaa 5 aylık bebeğim şuan grip. Sabah duş aldırın ve burun temizliği yapın yatmadan önce de burun temizliği yapmanızı tavsiye ederim. Yastıkla yatırın kafasının yüksek kalması nefes almasını kolaylaştırır. Eğer yatarken zor uyuyorsa baş ucuna soğan kesip koyun rahat uyumasını sağlar. Emziriyorsanız sık sık emzirin ve burnuna anne sütü birer damla damlatabilirsiniz ben öyle yapıyorum ve bebeğim daha rahatladı. Geçmiş olsun :)
Betulo48 2 ay 28 günlüğüz 39 derece ateşle hastaneye yatış yaptık bebeğime kovid testi yapıldı ve pozitif çıktı. Mutlaka doktora gidin salgın heryerde yine
e1m1n1eie MadamMommy tesekkür ederiz birde, tatile gidyorz yani cıkıca bu gece. Ben burun tıkanıklıgı bas agrısı. Yavrumdada pkaürük hapsıruk burun tıkanıklıgı. Carpol verdm biraz emziritlrm sürekli ama bakalm